Prodej rodinného domu 80 m², Mladá Boleslav

Cena na dotaz

info v RK, včetně poplatků, včetně provize

Nemovitosti nabízí

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji roubenou stavbu s duší, která se pyšní téměř třemi sty lety historie. Jedná se o nemovitost, která je jako stvořená pro milovníky rustikálního venkovského stylu a pro ty, kteří si potrpí na autentický zážitek z bydlení.

Tato nemovitost se nachází v malebné lokalitě Mladé Boleslavi - Jemníky, ( MHD cca 50 m, centrum Mladé Boleslavi 10 min.) která je ideální pro odpočinek od ruchu města a nabízí útočiště v klidném a přírodním prostředí. Pozemkem o rozloze 303 m2 poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahrádkaření či dokonce chov drobného zvířectva. Dům o zastavěné ploše cca 97 m2, se skládá z obytné místnosti s kuchyňským koutem, vstupní chodbou a samostatné ložnice. Podkroví nevyužito. K nemovitosti náleží také stodola se sýpkou, která je ideální pro skladování, nebo poslouží i jako dílna pro vaše hobby. Stav objektů je průměrný s respektem k původním architektonickým prvkům a materiálům, což dodává nemovitosti neopakovatelný šarm a atmosféru.

Nemovitosti jsou delší dobu neobývané. Neváhejte a udělejte krok k vlastnictví nemovitosti, která má svůj příběh a duši. Tato roubenka je ideální pro ty, kdo hledají klidné bydlení s možností rekreace a zároveň chtějí být součástí příběhu, který trvá po staletí, či pozemek pro stavbu nového domu. Dle ÚP se jedná o pozemek v ploše BI (obytná nízkopodlažní zástavba - 2NP + obytné podkroví bez omezení min. výměry pro zástavbu).

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Foto interiéru na vyžádání.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Dřevěná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Dlažba
ID nemovitosti 377
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 303 m²
Plocha užitná 80 m²
Plocha výrobní 40 m²
Plocha zastavěná 97 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

Zobrazit kompletní nabídku RK

ERS reality eu s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist