Prodej stavební parcely 950 m², Bítouchov

5 700 000 Kč

6 000 Kč za m²
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební parcelu v Bítouchově s nádherným výhledem na hrad Bezděz, na Jizerské hory, Ještěd, Český ráj - Drábské světničky, Trosky.
Pokud hledáte klidné místo v přírodě pro svůj nový domov, máme pro vás ideální nabídku! Nabízíme ke koupi stavební parcelu o rozloze přibližně 950 m2 s krásným výhledem na obec Bítouchov. Tento klenot se nachází jen 8 km od centra Mladé Boleslavi, v oblasti, která je synonymem pro klid a pohodu.

Možnost připojení k vodovodu a elektřině u komunikace.Parcela je určena pro smíšené obytné vesnické využití (SV). Zástavba by měla respektovat venkovský charakter oblasti, a proto je povolena výstavba izolovaných rodinných domů. Dvojdomy či řadové domy nejsou povoleny, aby byl zachován přírodní charakter lokality. Požaduje se, aby 70 % plochy zůstalo nezastavěné a bylo věnováno zeleni. Maximální povolená výška zástavby je jedno nadzemní podlaží plus podkroví, celkem do 9 m od úrovně původního terénu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Pokud hledáte místo pro stavbu svého vysněného domu, kde budete moci žít v klidu a pohodě, je tato parcela v Bítouchově ideální volbou. Kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se vám tento kousek přírody zalíbí.

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Zdroje vody Místní zdroj
Zdroje vody Místní zdroj
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 396
Plocha pozemku 950 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

Zobrazit kompletní nabídku RK

ERS reality eu s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist