Prodej hotelu, penzionu 1229 m², Skorkov

33 500 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji velmi zajímavou víceúčelovou nemovitost, která posledních 19 let sloužila jako hotel s restaurací a konferenčním salónem. Umístění v obci Otradovice, která leží v blízkosti hlavního města Prahy (17 km - cca 13 minut), dálnice D10 (3 km - cca 3 minuty), Mladé Boleslavi (30 km - cca 20 minut). Okolní příroda nabízí spoustu možností volnočasového vyžití pro aktivní sportovce i rekreační nadšence.

Kompletní rekonstrukce budovy proběhla v roce 2003 a aktuálně k ubytování nabízí 14 samostatných pokojů se sociálním zázemím, dva apartmány a dvě bytové podkrovní jednotky s terasou. K dispozici je dále restaurace s kuchyní a konferenční salón k pořádání firemních setkání. V přízemí se dále nachází další prostor pro rozšíření, který nyní slouží jako sklad a je sem zavedena voda, odpady, elektřina a topení. Na pozemku se dále nachází garáž, kde je instalován záložní zdroj elektrické energie v podobě naftového agregátu, který se automaticky spustí v případě výpadku a pokryje spotřebu hotelu. Na dešťovou vodu je umístěna 11 m3 akumulační nádrž v suterénu objektu, kde se nachází také kotle na vytápění, které jako palivo využívají pelety a dřevo. Objekt napojen na elektřinu, vodu z řadu i vlastní studny, tlakovou kanalizaci.
Objekt je vhodný pro vybudování nájemních bytů a domovu seniorů. Další možnosti využití s Vámi rádi probereme při osobní schůzce na prohlídce.

Budeme se těšit. S&L.
.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 275
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 1 229 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist